Jeg startede selv min indre rejse da jeg var 20 år… 

Jeg prøvede yoga for første gang! I mange år gemte jeg på noget indeni, noget som ingen andre vidste, noget som jeg ikke turde sætte fri for hvad nu hvis – hvad nu hvis andre opdagede hvad jeg gik og tænkte og hvordan jeg egentlig havde det?

En da blev jeg nødt til at lytte til den der stemme indeni som brændte for at komme ud! Jeg begyndte at lytte til stemmen, lytte til kroppen, MÆRKE min krop og prøvede at skabe sammenhæng mellem min krop og mit hoved.

Jeg begyndte at lave yoga og ganske stille og roligt åbnede jeg mere og mere op og tillod den der indre stemme at få mere plads. Ganske langsomt opdagede jeg hvor vild kroppen er til at heale sig selv når vi giver den lov og at kroppen giver signaler når noget trænger til opmærksomhed. 

Jeg begyndte at spise sundere og mærkede med det samme hvor meget min krop elskede det! Idag spiser jeg den mad min krop gerne vil have og som den har godt af. Det er både alt det sunde og lidt af det usunde. 

Ud fra mine egne erfaringer gennem årene – har jeg skabt fine afstressende kropsbehandlinger som støtter og nærer din krop. Lad dig endelig også inspirere af mine gratis yogaøvelser som du kan lave hjemme i stuen. 

Min mission er at vise dig hvordan du kommer i balance, hvordan du hjælper din krop og dig selv til at stå stærkt, at have det godt og at elske din krop som den er!

Din krop kan så meget – blot med den rette hjælp fra dig <3

Kærligst Stefanie Ferendeles

 

Mærk, lyt og lær!

Din krop er så stærk, så vild og vil dig kun det bedste <3 

CV

2019

Shakti Mentor, Yogakompagniet, Frederiksberg 

 

2018

Zoneterapeut, Massørskolen Fyn, Odense

Organyogaterapeut, Louise Bruuns Akademi, Stokkerup

 

2017

Fysiurgisk massør, Massørskolen Fyn, Odense