Jeg føler ofte jeg altid er på ’job’.. Eller at min hjerne og min krop konstant arbejder! 

 

At min hjerne og mit nervesystem altid kæmper en kamp for at bevare roen og for ikke at blive for påvirket, for at blive ’hjemme i mig selv’ og ikke tage andres følelser, humørsvingninger og energier ind.. 

 

Det kan være virkelig svært når man som jeg i 30 år har stået til rådighed for alt og alle. Jeg har altid gerne ville hjælpe andre, sørge for at alle omkring mig er glade, tilfredse..

Men energien siver jo stille og roligt ud af ballonen og til sidst er der bare ikke mere til mig selv. 

 

Derfor øver jeg mig stadig hver dag på at huske mig selv. En dyb vejrtrækning, en kop te, min elskede musik, en pause på arbejdet, en gåtur efter arbejde, en god film om aftenen når børnene er puttet, et ekstra langt kram med min mand, en eftermiddag på sofaen med børn og dyner. 

 

natur

Der er mange måder at gøre det på og vigtigst af alt er selvfølgelig at du finder DIN vej!

Jeg har ofte troet at verden omkring mig ville gå i stå, ikke ville fungere, hvis jeg trak stikket og kun koncentrerede mig om mig selv. SURPRISE! Det gør den ikke! 

 

Og hvor er det dog befriende at opleve det, at verden står stadig og du har bare endnu mere energi og endnu mere glæde i hele kroppen fordi du lige tog de der 5-60 minutter for dig selv. Yay!