balance ro i krop og sind Simpel yoga Stress af

Husk din egen tid

Vi er hjemme alle 4 stk.  – 5 med hunden. Jeg holder fri med begge mine drenge pga. virussen. Min mand er også hjemme nogle af dagene men drager på arbejde igen efter 4 dage sammen med os. 

Alle har behov, alle har brug for en struktur, alle har lyst til noget, alle er under samme tag. Alle skal høres, alle skal have lov til at lave lige præcis det de har lyst til. 

Jeg minder mig selv om dagligt at jeg stadig er en god mor, kone, partner – selvom jeg kræver min alenetid. Selvom jeg vil gå en tur ALEN. Selvom jeg ikke lige gider med de andre ud at spille bold. Selvom jeg godt lige vil lukke mig inde med en serie, høretelefoner og en kæmpe dyne. Jeg er god nok – og jeg er en endnu bedre mor, kone og partner – når jeg har givet mig selv en rum tid til bare at være mig.. 

Jeg har allerede gået tur med hele familien, bagt, lavet bål, lavet lektier med den store, puttet med den yngste, leget med hunden, været tæt med min mand, gjort rent, grint, lavet mad og alle de andre ting der er når man er en familie. Alle de ting har jeg gjort INDEN jeg tog min alenetid – og jeg vil også rigtig gerne lave alle de ting igen, når jeg lige har været lidt alene. 

Det vigtigste i alt det her familietid, alle under samme tag, er at sige tingene højt. Sig højt; “Jeg har brug for min tid, bare lige x antal minutter/timer”. Sig dine behov højt og jeg er sikker på dine kære omkring dig vil forstå. 

Hvis du trænger til kærlig bevægelse, kan du lade dig inspirere af mine beroligende yogaøvelser lige her

Tag din tid og nyd din tid. 

Kærligst Stefanie 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *