Skab ro indeni og få det liv du drømmer om

Når vi er stressede, har vi sværere ved at mærke os selv. Det er særdeles svært at fornemme hvordan man egentlig har det og det bliver udfordrende at holde fokus på de ting der er vigtige. 

Når vi mister fokus, mister vi retning og hverdagen kan blive et sted hvor vi blot overlever. 

 

Er du klar til at starte et nyt kapitel i livet? Er du klar til at finde hjem i dig selv og skabe det liv du egentlig går og drømmer om?

 

Det kræver at du er fuldstændig ærlig overfor dig selv. Det bliver hårdt – men det er det hele værd! Jeg har taget rejsen – og jeg gør det gerne igen. Selvom det var hårdt! Både for mig, min krop og mine nærmeste.

 

Lad os begynde et nyt sted – et sted hvor dine behov kommer i første række og hvor du lærer at sætte grænser og passe (endnu) bedre på dig selv. Har du længe været den der altid har hjulpet andre før dig selv, altid stået klar når andre har brug for dig og aldrig rigtig har prioriteret dig selv? Så kender du sikkert følelsen af at være bagud med alting, at du aldrig når det gerne vil og at hverdagen kan virke uoverskuelig. 

 

 

Giv dig selv lov til at slippe forventninger, overbevisninger og de mønstre du indtil videre, har levet under.  Giv dig selv mulighed for at gøre tingene på en helt ny måde – DIN måde. En måde som gavner dig og din krop – en måde som passer lige præcis til den energi du har og til den person du er. En måde hvor du mærker at du finder hjem i dig selv. 

 

Ønsker du et liv hvor du virkelig lever og mærker oprigtig glæde og overskud?

Længes du efter en hverdag med ro, overskud og energi?

Vil du leve ud fra dine drømme med mere nærvær og fokus? 

Drømmer du om en hverdag hvor hver dag bare er dejlig og hvor tilværelsen bare giver mening?

 

Så lad mig støtte og guide dig.

 

Lad os sammen finde frem til hvordan DU gerne vil leve DIT liv. 

Et liv fyldt med glæde, mening og ro. 

Find hjem i dig selv og skab en harmonisk tilværelse. 

 

 

2015 – efter 5 måneders sygemelding

“Da jeg var allerlængst nede, da jeg havde det allerværst, der troede jeg aldrig (ja, min hjerne tænkte ALDRIG) at jeg ville blive ’normal’ igen. At jeg ville kunne varetage et arbejde igen, bare deltid, at jeg ville kunne grine helt oprigtigt med mine børn igen for jeg var så trist og så presset i min krop og i mit hoved. Da jeg endelig fandt vejen frem og overbeviste mig selv om at jeg skulle videre, jeg skulle ’op’ igen – opdagede jeg også hvor stærk jeg var og er. Jeg opdagede at jeg selv kunne bestemme hvad min dag skulle bestå af og hvordan jeg ville starte min dag. Jeg opdagede at hvis jeg fortalte mine tanker at jeg var glad og forsøgte at tage tingene på en ny og mere rolig måde, så var det faktisk muligt. Jeg opdagede hvordan jeg kunne hjælpe mig selv ved at tage kontrollen.”

Begrænsninger 

Når vi er stressede, kan det sætte store begrænsninger i mange dele af vores liv. Det påvirker vores parforhold, vores måde at være i verden på, vores relation til vores børn, vores arbejdsliv og alle de sociale arenaer vi bevæger os i.

Vi kan helt miste lysten til at gå udenfor hjemmets fire vægge og blot have lyst til at blive på sofaen under dynen og måske med mad som ikke gavner vores krop eller sind – specielt ikke lige i den her situation. Stressen kan have så meget fat i os at det kan være svært at overskue at vi nogensinde kan komme videre og kan skabe det liv vi går og drømmer om. Tanken om at blive stress-fri kan ligge så langt væk at vi næsten ikke tør tænke tanken.

Men det kan lade sig gøre. Også for dig. Sommetider har vi blot brug for kærlig hjælp og én at støtte os op af som samtidig kan give os det kærlige puf og hjælpe os med at holde fokus. 

Vores første session (i min klinik eller via tlf/Skype) skal hjælpe dig til at få overblik over det der ’roder’ i dit liv lige nu. Vi skal sammen finde helt ind til kernen så du igen kan få balance i din krop og skabe det liv du drømmer om.

Mulighederne er mange og det kan virke uoverskueligt at skulle til at ændre vaner og rutiner for det har du netop IKKE overskud til lige nu. Men det er præcis det jeg kan hjælpe dig med!

Jeg støtter dig i din forandringsproces så dine nye vaner bliver simple, overskuelige og passer til dig. Sammen finder vi den vej der giver mening for dig – så har du nemlig overskud og energi til at passe på dig selv og holde fokus på det der vigtigt for dig. 

2016 – sidste del af en 10 mdr. lang sygemelding

“Jeg var sygemeldt i ca. 9 måneder og selvom det heldigvis blev bedre undervejs, så havde jeg stadig svært ved at se hvordan jeg skulle kunne komme tilbage til ’den store verden’ når nu jeg havde puttet mig længe hjemme i sofaen og med et begrænset socialt liv.

Efter længere overvejelser først med mig selv og dernæst med familien, valgte jeg at tage hul på noget af den ’nye mig’. Den del af mig som længe havde ønsket at bryde fri og den del som søgte svar inden for yogaens verden og indenfor det lidt mere spirituelle. Jeg startede på nye uddannelser og mærkede lige så roligt hvordan jeg følte mig hjemme og følte at jeg landede lige der hvor jeg skulle være.

Jeg turde stå ved hvem jeg var og jeg tillod mig selv at finde helt ind til kernen så jeg herudfra kunne starte et nyt kapitel i livet. Nemlig det kapitel hvor jeg begyndte at tage mig selv alvorligt og begyndte at spørge mig selv; ”hvad drømmer JEG om?”.

Holistisk stressforløb – 3 sessioner

3 sessioner á 50 min.: 2795 DKK

Kontakt mig gerne for en uforpligtende

og gratis telefonsamtale

 

Send mig en mail: stefanie@klinikf.dk

eller skriv/ring på tlf: 61 6010 79